.

.

New
RoomTalks Ретро Заводные Цветни Подложки за неабсорбиращи напитки и 4 бр. Комплект керамични каботажните в Психоделическую ивица на Абстрактното Изкуство за Дървени Ж?

RoomTalks Ретро Заводные Цветни Подложки за неабсорбиращи напитки и 4 бр. Комплект керамични каботажните в Психоделическую

BGN 4.79

Продукти
На склад

Накиснете цветни подложки за през нощта. * Бохо, абстрактен, уникален интериор журнального маса. * Може да поставите вашия бирена чаша, кафеена чаша, чаена чаша студена напитка на тези разноцветни опори, подходяща за всички семейства, хотели, ресторанти и барове.Този процес може да се повтори, за да премахнете упоритите петна, като от кафе, вино и кока-кола.Всичко това е чудесно, за да поднесе като подарък за нов дом или празник на приятел или любим човек. 4-Ретро-влакчета също може да се сложи на мивката, за да запази всичко, което може да развали видимостта на чистота. щанд за бар в геометрична ивици, всяка с размер на 0,24 "x 4" W x 4" Г, обикновено може да се използва като поставка за подстаканников, на каботажните за масички, на каботажните за бира, напитки, декор за дървени маси.Освен това, эстетичные поставка за напитки ще бъдат чудесен акцент във вашия плажен декор, както и подарък в знак на благодарност. ▶ Комплект каботажните за абстрактно изкуство от 4-те теми се предлага с 4 бр. ▶ Комплект каботажните за абстрактно изкуство от 4-те теми се предлага с 4 бр.Защо имате нужда от поставка за съвременното абстрактно изкуство Room Talks? 1-Цветни поставки за напитки предпазват повърхността на масата или друга повърхност, на който потребителят може да постави напитка. * Опитайте нашите игри на влакчета в ретро стил, без риск. ▶CORKBOARD ОСНОВА ПРЕДПАЗВА ДЪРВЕНА МАСА◀ Защитни елементи в долната част на всяка влакчета psychedelic groovy увеселителен парк намалява плъзгане и предотвратяват появата на драскотини и износване плотове, защитата на мебели.Изплакнете, сложете апартамент на тапа нагоре и оставете да изсъхне на въздуха.Освен това, эстетичные поставка за напитки ще бъдат чудесен акцент във вашия плажен декор, както и подарък в знак на благодарност. ▶АБСОРБИРАЩИ КЕРАМИЧНИ ПОДЛОЖКИ◀ Впитывающая керамичен плот помага улавя влагата от ледени напитки и предпазва повърхността на мебелите са от най-горещите кафеени чаши / steins.

Характеристики

New

Може и да ви хареса