.

.

New
Стъклена Врата на Панта, Скоба За баня,Въртяща се Панта,Кабинет Обков Аксесоари За Пантите на гардероба с меко Затваряне, 4 Опаковки Стъклени Врати на Панти, Панти З?

Стъклена Врата на Панта, Скоба За баня,Въртяща се Панта,Кабинет Обков Аксесоари За Пантите на гардероба с меко Затваряне,

BGN 6.99

Продукти
На склад

? Автоматично затваряне на панти, монтирани отстрани.Лесна инсталация.Не се налага пробиване на стъкло. ? Изработен от висококачествена неръждаема стомана.Устойчив на корозия, не причинява корозия.Вратата контур от непористого стъкла със защитно покритие, стъкло не се плъзга и постоянно му лесно отвалить. ? Подходящ за различни случаи, стъклени врати на шкафове/ на витрини, врати на шкафове, стелажи вино и т.н.?Контур е снабден с устройство за позициониране, за да се предотврати автоматично отваряне на стъкло, което позволява лесно и надеждно отваряне и затваряне на стъклото.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Благодаря ви, че дойдохте, пожелавам ви щастлив живот!.Обхват на затягане. стъкло с дебелина 3-5 мм?Подходящ за дверц шкафове, стъклени дверц шкафове, дверц винарски шкафове и т.н.?Цвят : Сребрист?Материал : Материал.Цинк сплав?Съдържанието на опаковката.? 4 * Стъклена врата контур? 4 * Уплътнението? 4 * Меки гумени гранули? 1 * Набор от крепежни винтове?Само посоченото съдържанието на опаковката, никакви други храни в комплекта не са включени.

Характеристики

New

Може и да ви хареса