.

.

New
2 елемента Врата на Панта за корпусна и мека мебел от студено валцувани Стоманени с Винтове Без Пробиване Шкаф Антикоррозийный Сгъваем Устойчив На Надраскване Пли?

2 елемента Врата на Панта за корпусна и мека мебел от студено валцувани Стоманени с Винтове Без Пробиване Шкаф Антикоррозийный

BGN 43.63

Продукти
На склад

100% чисто нов и високо качество.Пратката включва : 2 х панта 4 х винтове Забележки : 1. Поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви! 2. Моля, позволете отклонение на измерване на 1-3 см от ръчно измерване.window.admin Account Id = 229542241. Чисто нов и високо качество. конструкция на пантите, която осигурява продължителна употреба.Може да се използва сгъването на 90/180.Особености : изцяло нов и високо качество. конструкция на пантите, която осигурява продължителна употреба.Може да се използва сгъването на 90/180.Елегантен външен вид, устойчива на корозия и надраскване.Изработен е от здрава студено валцувани стоманени, здрава конструкция.Меко затваряне : Висококачествен механизъм, който бавно затваря вратата за плавно тихи движения.Приложим обем : шкаф за панельной мебели, гардероб, шкаф за телевизор, шкаф за обувки, сервант, складово помещение и други мебели.С винтове с дължина 4 х 16 mm. Тип изделия : мебели за дома петляМатериал : холоднокатаная стомана Цвят : като на снимките.Обща дължина : 165 мм, Дебелина : 1,5 мм Опаковка включва : 2 x шарнира4 x винтове Забележки : 1. Поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви! 2. Моля, позволете отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерване.Характеристики на продукта : за да проверите за diy : Дървообработващи тип : Мебелен шарнирматериал : Неръждаема стомана Дължина на цевта : Други.

Характеристики

New

Може и да ви хареса