.

.

New
BEKUGART Молете се, като Неемия, Покорни Като Даниел, монтиран на стената Арт Декор - Духовни Супер модели за Подражание - Вдъхновяващи кристиан декор за дома, офиса, Цър?

BEKUGART Молете се, като Неемия, Покорни Като Даниел, монтиран на стената Арт Декор - Духовни Супер модели за Подражание

BGN 1.33

Продукти
На склад

✝️ Е идеална за декорация на вашия дом, офис, църква или на друго място, където искате да докаже своята вяра и да вдъхновят и други. ✝️Прекрасен кристиан подарък за рожден ден, годишнини, празници или за всеки повод. ✝️Материал : Метална Кутия /Метал. ✝️Размер : 20 см x 30 cm (8 "x 12"). ✝️4 дупки, лесно подвешивается.Този християнски стенен интериор е украсен с красива картина с думите : "Помоли се, като Неемия, повинуйся, като Даниел, руководи, като Моисей, служи като Март, вярвай, като Мария, сражайся, като Давид, воспитывай, както Павел, созидай, като Ной, обичай, като Исус".Това е прекрасно напомняне за библейските ценности и добродетели, които ние трябва да се стремят да следват в нашето ежедневие.Този стенен интериор и ще се превърне в страхотна идея за подарък за вашите приятели и семейство, които обичат Бога и Неговото Слово.

Характеристики

New

Може и да ви хареса