.

.

New
CSTZZ Шарени Памучни Кърпи За Лице с Преливащи се цветове Кърпи за Ръце и Баня Дом, Хотел за Деца и Възрастни 3475 см За лице Toalla (Цвят: C)

CSTZZ Шарени Памучни Кърпи За Лице с Преливащи се цветове Кърпи за Ръце и Баня Дом, Хотел за Деца и Възрастни 3475

BGN 3.00

Продукти
На склад

Памук.За предпочитане е добро памучни ширити.Използвайте пълния процес на вържете.На допир пухкав и мек.Впитывающая кърпа, мека и нежна.Без флуоресцентни вещества, дишаща и быстросохнущий.Памук.За предпочитане е добро памучни ширити.Използвайте пълния процес на вържете.На допир пухкав и мек.Впитывающая кърпа, мека и нежна.Без флуоресцентни вещества, дишаща и быстросохнущий.Описание : за Предпочитане е добро памучни ширити.Използвайте пълния процес на вържете.На допир пухкав и мек.Впитывающая кърпа, мека и нежна.Не съдържа флуоресцентни вещества, дишаща и быстросохнущий. параметри : Размер : 34x75 смМатериал : памук Тип : кърпа за лице Цвят : розово, жълто, синьо небе В комплекта са включени : 1 кърпа Забележки : 1. Допуска се грешка при измерване на ръка в 1-2 виж 2. Различните монитори показват различни цветове, така че цветовете могат да се различават малко от реалните.3. Поради транспортиране на големи разстояния продукт ще бъде малко да се оформи, и тя няма да изглежда плосък, както е показано на снимката, но това няма да повлияе на използването.Кърпата на ивици от коралов кадифе в дълбока лента от меко и приятно за кожата, дышащее и удобно, впитывающее влага и лесно сохнущее.Тъкан е фина текстура, мека на допир, не е лесно да се навива, не избледняват, не предизвиква дразнене на кожата, алергии.

Характеристики

Size:
34x75cm
Made of:
Cotton
Type:
Facial towel
Color:
pink, yellow, sky blue
Package includes:
1 towel
notes:
1. Manual measurement error of 1-2cm is allowed.:
2. Different monitors display different colors, so the colors may be slightly different from the real colors.:
3. Due to long-distance transportation, the product will be a bit foldable, and it does not look flat as shown in the picture, but it will not affect the use.:
The coral velvet deep striped towel is soft and skin-friendly,breathable and comfortable,moisture-absorbing and easy to dry.:
The fabric has fine texture,soft feel,not easy to pilling,no fading,no irritation to the skin,no allergies. :
New

Може и да ви хареса