.

.

New
Декор на масата за Хранене Didiseaon 6 бр. Дървени Коледни Украшения във формата на Щелкунчика, Фигурка на Войник-Щелкунчика, Коледен Тенис на Лешникотрошачката, Коледн?

Декор на масата за Хранене Didiseaon 6 бр. Дървени Коледни Украшения във формата на Щелкунчика, Фигурка на Войник-Щелкунчика,

BGN 2.00

Продукти
На склад

СТАТУЕТКА на КОЛЕДНИТЕ щелкунчика е Направена от висококачествен дървен материал с по-голямо умение, тя е сигурна и е предназначен за продължителна употреба.КОЛЛЕКЦИОННЫЙ коледен ЛЕШНИКОТРОШАЧКАТА Творческа украса под формата на щелкунчика може да послужи като подпори за снимане, за да направи няколко великолепни снимки.Коледен лешникотрошачката за работния плот Креативен интериор под формата на щелкунчика може да се използва за украса на вашия дом, хотел, ресторант, кафенета. дървени фигурки щелкунчика добре ще украсят стаята си, ще оформяне на плотове блестящ и очарователен. Стоп-моушън играчка лешникотрошачката Това украшение под формата на щелкунчика да украсят стаята си и не ще си маса монотонен.Устата може да се отваря и затваря с помощта на пръчки отзад.СТАТУЕТКА на КОЛЕДНИТЕ щелкунчика е Направена от висококачествен дървен материал с по-голямо умение, тя е сигурна и е предназначен за продължителна употреба.КОЛЛЕКЦИОННЫЙ коледен ЛЕШНИКОТРОШАЧКАТА Творческа украса под формата на щелкунчика може да послужи като подпори за снимане, за да направи няколко великолепни снимки.Коледен лешникотрошачката за работния плот Креативен интериор под формата на щелкунчика може да се използва за украса на вашия дом, хотел, ресторант, кафенета. дървени фигурки щелкунчика добре ще украсят стаята си, ще оформяне на плотове блестящ и очарователен. Стоп-моушън играчка лешникотрошачката Това украшение под формата на щелкунчика да украсят стаята си и не ще си маса монотонен.Устата може да се отваря и затваря с помощта на пръчки отзад.Характеристики - Цвят : Различни цветове - Материал : дърво Размер : 13,00 X4,00 X4,00 см/5,11 X1,57 X1,57 Опаковка, включваща 6 х дървени бижута за щелкунчиков.

Характеристики

New

Може и да ви хареса