.

.

New
18 бр. Комплект за Полиране на Алуминиеви Джанти Телени Чаши - Въртящ се Инструмент за Електрическа Wheelhead машини, Набор от Четки За Пробиване на тел Аксесоар За Полир?

18 бр. Комплект за Полиране на Алуминиеви Джанти Телени Чаши - Въртящ се Инструмент за Електрическа Wheelhead машини,

BGN 3.33

Продукти
На склад


здрав и лесен за използване. използвайте всички видове тренировки и шлифовъчни машини, за да отговарят на вашите спешни нужди и вашите нужди в бъдеще.
Извършването на неравностите, рендосвачни, отнемане на чеп, усъвършенстване на ръбове, структуриране, отстраняване на котления камък, за повдигане на боя, заварки, отстраняване на прах, пилинг, финишная обработка, полиране и обработка на метали, лята стомана, цветни метали, стомана, мека дървесина и материали, ръчна изработка.Тел от закалена стомана за намаляване на скъсан проводник и удължаване на срока на служба. Комплект за полиране на алуминиеви телени четки 18 бр. Въртящ се инструмент за полиране на линия тел колело с метална чаша - Проектирана за лесен достъп в тесни дупки и ограничени зони.Работете с въртящ инструмент на електрическа wheelhead машини.Почистете почти всичко е бързо и лесно с помощта на този комплект телени колелце и чашечных за зъби. уверете се, че тел няма да падне бързо по време на работа щеточного кръг в най-кратки срокове и да работи по-гладко.Малък размер, добър ефект полиране, висока ефективност, ниска цена.Защо избра точно този Набор от телени сверлильных за зъби?
Комплекти Четки за телени Джанти Чаши
това е една много популярна комплекти.Велпапе вид за приложение при леки и средни условия, премахва ръжда, окалину и боя на труднодостъпни места.
Телени четки се използват за отстраняване на ръждясали боя и заваръчни пръски от всички видове метални детайли .Подходящ за дърворезба, каменна резба, метална заусенцам, а също и за премахване на котлен камък. - метална четка за премахване на ръжда, корозия и боя.100% Добро обслужване на клиентите-ние сме толкова уверени, че ще получите помощ от този продукт, ако имате някакви оплаквания, моля, не се колебайте да се свържете с нас за връщане или draw, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа, моля, не се колебайте да купуват, благодаря за вашата покупка, желаем ви успешно пазаруване и щастлив живот.

Характеристики

Item Type:
Wire Wheel Cup Brush
Quantity:
18pcs
Package List:
18 x Polishing Brush:
New

Може и да ви хареса