.

.

New
wildpink Бесклеевые Перуки Дантела Отпред От Човешка Коса, Предварително Выщипанные 180% Плътност 10А, Кратък Перука-Боб От Човешка Коса 4x4 HD, Перуки Дантела Отпред за чер?

wildpink Бесклеевые Перуки Дантела Отпред От Човешка Коса, Предварително Выщипанные 180% Плътност 10А, Кратък Перука-Боб

BGN 35.19

Продукти
На склад

【Материал на косата】 : 100% необработени естествени директни перуки-зърна от човешка коса на дантели, предварително выщипанные естествена коса с детски коса.Здрави и по-ярки, буйни и меки перуки-боб за чернокожите жени от човешка коса 10А.Истински бесклеевой перука боб 180% плътност, той е лек и удобен в чорап. 【Идеалното дантела】 : HD 4x4 предния край завързана перука Боб от човешка коса, с мек и чист.Дантела нашия перука-боб от човешка коса се разширява и приятен за кожата.HD-дантела нашия перука-боб от човешка коса е подходяща за всеки цвят на кожата, особено на черно и бяло. 【Истински перука】 : Бесклеевые перуки от естествена коса на дантели Боб, предварително выщипанные от естествена коса с детски коси, с прозрачна дантела от ухо до ухо е отговорност на кожата, леко избелени малки възли, може лесно да се направи лека/ средна / страничната част. 【Превозвача и снимай бесклеевой перука】 : Бесклеевой перука-боб със средна шапочкой 22,5 инча, подвижна и регулируема на качествена лента.Интересите на повечето хора, това е по-лесно да се носят или да се свали, без лепило. 【Опаковка и подарък】 : Красива копринена чанта включва една перука от човешка коса плътност на 180% 10 A с директен кратко каре и няколко за подаръци (една шапка за перука, една регулировочная лента и една носи етикет за услугата ресница).Копринена чанта е доста модерно, да го носите със себе си или като подарък за вашия приятел, и на семейството си по всеки повод.Шапка за перука и регулиране на колан ще ви помогнат лесно да носят нашите перуки-каре без лепило. 【Обслужване на клиентите и доставка】 : Доставката ще отнеме 2-4 дни или по-малко, обслужване на клиенти 24 часа винаги ви очаква.Ако Имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се радваме да Ви помогнем, докато не сте доволни.

Характеристики

New

Може и да ви хареса