.

.

New
Потопяема Аквариумный Нагревател SYTH, 300 W/500 W/ 800 W, Взривозащитен Нагревател за Аквариум с Регулируема дръжка на Термостата, за Морска, Солена и Сладководна вода

Потопяема Аквариумный Нагревател SYTH, 300 W/500 W/ 800 W, Взривозащитен Нагревател за Аквариум с Регулируема дръжка

BGN 10.83

Продукти
На склад

★ Удобен преглед и безопасно регулиране на : Лесно и безопасно регулиране на температурата с помощта на външен контролер, и температурите ще се появи на led екрана на нагревателя. ★ Моля, обърнете внимание : преди почистване на аквариума или заместител на водата, моля, изключете захранването на нагревателя, след 10-минутна охлаждане извадете нагревателя. 5) Автоматична функция за поддържане на постоянна температура. ★ Възможност за пълно потапяне във вода : Инсталиране на нагревател хоризонтално от страна на резервоара в близост до оградата на вода или на пътя на потока вода.★ Здрава тръба от неръждаема стомана : Този аквариумный нагревател изработен от висококачествена неръждаема стомана, материал с двойно уплътнение, подобрен дизайн за осигуряване на безопасна експлоатация.Нашият екип за обслужване на клиенти е винаги тук, за да ви помогне.Той има взрывозащищенной функция, както и небьющимся и водоустойчив.Моля, не се свържете към мрежата, докато нагревател не е сигурно ще има. ★ Контрол на температура : температурен Диапазон е 17 ℃ -34 ℃ (63ºF-93ºF), когато температурата на водата достигне зададената температура, нагревател автоматично се прекратява отопление, когато температурата на водата да е под зададената температура, нагревател автоматично започва да загрява. 6) Напълно потопяема.Дръжте аквариумный нагревател напълно потопена във вода.

Характеристики

Power:
300W,500W,800W
Voltage:
220-240V
Adjustable temperature:
17℃ -34℃(63ºF-93ºF)
★★Note:
Don’t bury the heater in sand or mud.:
Please don't plug in before the heater is well installed.:
If you want to clean the fish tank or take out the heater, please disconnect power and wait for 10 MINUTES to cool down.:
★★Any questions, please feel free to contact us. Our customer care team are always here to help you. :
New

Може и да ви хареса