.

.

New
Багажник за съдове SDGH от неръждаема Стомана - Кухненски Плот За Съхранение на Прибори, Водосточни багажник 55x26,5x19,7 см (ДхШхВ)

Багажник за съдове SDGH от неръждаема Стомана - Кухненски Плот За Съхранение на Прибори, Водосточни багажник 55x26,5x19,7

BGN 3.33

Продукти
На склад

● Предпочитан материал, лъскав, красив и здрав, удобен за кухненската живот. ● Висококачествена поставка за прибори Home е изработена от неръждаема стомана 304, продуктът е трайно, практично и не ръждясва. ● Нескользящая гумена уплътнение на дъното идеално предпазва мивката и плота от надраскване. ● Мултифункционален сито за миене на съдове в мивката се използва за сушене на съдове за готвене, чинии, чаши, измиване на плодове и зеленчуци, лесно се организират, за почистване и лесно за използване. ● Лесен монтаж.Здрава конструкция, компактен дизайн и гигиеничная сушене.Сушилня за съдове, предназначени за това, за да прибират цялата купа, така че тя бързо высыхала.Наименование на продукта : Кухненски рафт/сушилня за съдове Цвят : сребрист + бял Материал : неръждаема стомана 304 + пластмаса Тип на продукта : Кухненска посуда Размер : 55x26,5x19,7 см (ДхШхВ) номер на етажа : 1 етаж е Подходящ за : кухня, ресторант Монтаж : безплатен монтаж комплектът включва основен продукт, а снимките на други продукти са само за демонстрация.

Характеристики

New

Може и да ви хареса