.

.

New
40 Благодарственных пощенски Картички с изображение на Мечо С Конвертами и Стикери, Празни пощенски Картички С Поздравителни Бележки, За Сватба, Служители, Бизнес, ?

40 Благодарственных пощенски Картички с изображение на Мечо С Конвертами и Стикери, Празни пощенски Картички С Поздравителни

BGN 1.00

Продукти
На склад

?【Изискан дизайн】 : Комплект от 40 забавни поздравителни картички съдържа 5 различни и уникални дизайни картички с разнообразна опаковка стикери от златно фолио, които могат да се комбинират при запечатывании пликове!. ?【Картичка с благодарност на тема Мечо】 До всяка мека пощенска картичка приложен плик и стикер, за да я заклеивания.На тези забавни поздравителни картички отлично подходящ за сватби, за служителите, за бизнес, за детската душа и много други; на Феновете, които харесват стила на Мечо, ще го харесат. ?【Многократно използване на】 Тези 5 вида благодарственных картички и различни стикери могат свободно да събере.Универсалността на тези забавни поздравителни картички чудесно за персонала, за да се отбележи някой усилия, или за колеги, медицински сестри, учители, членове на екипа, обслужващ персонал, доброволци, клиенти, клиенти за работа и много други. ?【Распространяйте щастие】 Тези благодарствени картички, декорирани е на тема щастие.Всеки шаблон картичка създава щастлива атмосфера.По този начин, можете да дадете своето щастие на тези хора, които искате.Нека те също да почувстват вашето щастие. ?【Високо качество】 Качеството винаги произвежда силно впечатление, и тези уникални празни поздравителни картички изработени от плътен картон маса в 300 грама, е същото, както и визитна картичка на впечатляващо качество, като се гарантира, че вие ще имате качествени картички за всеки повод.Опаковайте.

Характеристики

New

Може и да ви хареса