.

.

New
econ Опаковка шампоан/ балсам за дезинфектант за ръце с шум обем 1 галон е подходящ за повечето, бял, 2 порции (опаковка от 10 броя)

econ Опаковка шампоан/ балсам за дезинфектант за ръце с шум обем 1 галон е подходящ за повечето, бял, 2 порции (опаковка

BGN 3.00

Продукти
На склад

МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ : Използва се за дозиране или презареждане на средства за измиване на тяло или шампоан, така че много приложения със собствените си ръце.ДЪЛГАТА ТРЪБА ЗА ПОТАПЯНЕ : Да, тръба за потапяне достига до дъното на повечето делви.Всъщност, може да се изкушите да ги режат. умен и надежден избор за грумеров или тези, които често раздава шампоан и балсам за домашни любимци. помпа за лосион 38/400 от пластмаса промишлен клас, но е оценен на по-дълъг живот. Дозирует повече от 5 куб. см течност, около 1500 помпи 128 течни унции на галон.МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ : Използва се за дозиране или презареждане на средства за измиване на тяло или шампоан, така че много приложения със собствените си ръце.ДЪЛГАТА ТРЪБА ЗА ПОТАПЯНЕ : Да, тръба за потапяне достига до дъното на повечето делви.Всъщност, може да се изкушите да ги режат. умен и надежден избор за грумеров или тези, които често раздава шампоан и балсам за домашни любимци. помпа за лосион 38/400 от пластмаса промишлен клас, но е оценен на по-дълъг живот. Дозирует повече от 5 куб. см течност, около 1500 помпи 128 течни унции на галон. Помпа за пълнене 1 галон е подходящ за повечето помпи за лосиони и течности с капацитет от 128 или 64 грама с врата с ширина 1 1/2 инча и шнорхел дълбочина 11 см от вратата на контейнера до дъното. или също така в сравнение с помпа за лосион 38/400 с дълбочина 11 см дозируйте течен сапун, шампоани, масажни масла, почистващи разтвори, почистващи препарати, средства за измиване на тялото и много други, а след това лесно напълнете капацитет по-малък размер. може да замени нуждата от закупуване на скъпи и спорта дезинфектант за ръце.

Характеристики

New

Може и да ви хареса