.

.

New
Запечатани бутилка за пиене на вода Giotto на 32 грама, не съдържаща бисфенолаА, с марка време и соломинкой за осигуряване на достатъчно вода през деня, за любители на ф?

Запечатани бутилка за пиене на вода Giotto на 32 грама, не съдържаща бисфенолаА, с марка време и соломинкой за осигуряване

BGN 3.33

Продукти
На склад

Просто отворете една ръка, като кликнете на бутона.И е идеална за разходки, колоездене, колоездене, къмпинг, бягане, йога или други видове спортове у дома, в салона и в офиса. 【ИДЕАЛЕН ИЗБОР за ПОДАРЪК】 - Благодарение на големия капацитет до 32 грама и разнообразие ярки цветове и сладки модели на тази превъзходна бутилка ще се превърне в най-добрата идея за подарък за вас самите, приятелите, членовете на семейството, колеги, жени и мъже, които водят здравословен начин на живот.И така, откъде Ти все още Чакат?. 【ИДЕАЛЕН ИЗБОР за ПОДАРЪК】 - Благодарение на големия капацитет до 32 грама и разнообразие ярки цветове и сладки модели на тази превъзходна бутилка ще се превърне в най-добрата идея за подарък за вас самите, приятелите, членовете на семейството, колеги, жени и мъже, които водят здравословен начин на живот.С трайни каишка за носене и специални светлоотразителен матиран корпус, който е уникален реагира на околната среда. 【Съвети за закупуване на】 - Ако се сблъскате с някакви проблеми, просто се свържете с нас, ние веднага с тях ще се разберем. 【Функционален ДИЗАЙН】 - флип-надолу горната част на кутията е оборудвана с надеждна ключалка, която я прави пыленепроницаемой и херметически.Е Необходим за постигане на всякакви цели фитнес, включително намаляване на телесното тегло, контрол на апетита и общото здравословно състояние.Горловина достатъчно широка, за да може в нея да се поберат кубчета лед, както и лесно за почистване.Оборудван силиконовата соломинкой, която ви позволява да се насладите на потягиванием без разливане. 【Без BPA и токсини】- Изработена от качествен тританово-полиестер пластмаса, тази бутилка за вода на 100% не съдържа BPA и токсини, без мирис и полезна за ежедневна консумация на вода.Оборудван силиконовата соломинкой, която ви позволява да се насладите на потягиванием без разливане.

Характеристики

New

Може и да ви хареса