.

.

New
Коса Стол с Шампоан за красота Хидравлично Стол, Хидравлично Коса Стол За Стайлинг на Коса Обзавеждане на Салон за Красота Фризьор Сверхмощное Татуировка-стол (Мак

Коса Стол с Шампоан за красота Хидравлично Стол, Хидравлично Коса Стол За Стайлинг на Коса Обзавеждане на Салон

BGN 400.30

Продукти
На склад

[Въртящо се кресло на 360 градуса] : Grooming стол може да се върти на 360 градуса и може да се разреши, под всякакъв ъгъл, което дава възможност за облекчаване на натиска по време на въртене.Изработен е от лесно моющейся пяна с висока плътност с добра пропускливост на въздуха. ◆◆◆◆◆ (. ◆ Сърцето си за любовта към красотата има навсякъде, нека това винтажному салонному стол стане свидетел на изискани метаморфоза на вашите клиенти! ◆◆◆◆◆ (. ? ? ?) ◆◆◆◆◆ Параметри : Име : Grooming стол Материал : масив дърво / неръждаема стомана / водоустойчива кожа Гъба : высокоплотная гъба, за да скача на Въртене на 360 ° : спирка под всякакъв ъгъл Нагоре и надолу изкачване : регулируема функция за повдигане Размер : Регулируема височина от земята до горната част) : 34,2-39,3 инча Размер на седалката : 20,8 * 19,2 инча Дължина на основата : 23,6 инча съдържание на Пакета : 1 х коса стол ◆◆◆◆◆ (.Ако сте доволни, моля, оставете вашите честен съвет. ▲ [Невъобразим комфорт] Столчето са произведени от гъба с ефект на паметта с висока плътност, която е с добра еластичност.Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа. ? ? ?) ◆ "Този стол е създаден, за да усаживать КРАЛЕ и КРАЛИЦИ на вашия салон!" ◆ Който се отличава не само с елегантен външен вид, но и с отлично качество, издръжливост и комфорт. ? ? ?) ◆◆◆◆◆ (. ◥◣ Ние ценим опит на покупките на всеки клиент.[Надеждно качество] : Повърхността на фризьорски столове са изработени от полиуретанова материал, удобна кожа, без бръчки, водоустойчив и лесен за почистване.Можете лесно да регулирате височината на стола, като кликнете върху крак лоста.Облегалката на седалката е разработена на базата на теории за ергономичност и оптимизация и може да намали натиска върху межпозвоночный диск.

Характеристики

Name:
Barber Chair
Material:
solid wood/stainless steel/waterproof leather
Sponge:
high-density rebound sponge
360° rotation:
stop at any angle
Up and down lifting:
adjustable lifting function
size:
Adjustable height (from ground to top):
34.2-39.3 In
Seat cushion size:
20.8*19.2 In
Base length:
23.6 In
Package Contents:
1 x barber chair:
◆◆◆◆◆ (. ? ? ?) ◆◆◆◆◆ :
◆Worry-free shopping, 100% quality assurance, you can rest assured to buy. If you encounter any problems during use, please contact us and we will reply within 12 hours.:
◥◣ We value the shopping experience of each customer. If you are satisfied, please leave your true feedback. :
New

Може и да ви хареса