.

.

New
Комплект от 3 теми, Меки Регулируеми Шапки с начесом Копчета, Тъканно Шапка с Цветя Модел, Еластична Шапка с Начесом, Тюрбан, Шапка с Череп, Шапки за коса с превръзка ?

Комплект от 3 теми, Меки Регулируеми Шапки с начесом Копчета, Тъканно Шапка с Цветя Модел, Еластична Шапка с Начесом,

BGN 5.65

Продукти
На склад

☆☆ Потребители : Можете лесно регулиране на плътността на шапки с принтом в съответствие с вашите нужди в носенето.Те са миещи се и многократна употреба, и може да се използва няколко пъти.Нашите шапки с начесом с регулируем цветен модел и бутони, изработени от висококачествена тъкан материал на пипане такъв мек и удобен, имат добра еластичност и пропускливост на въздуха, също така можете да ги носите, за да поддържа прическата си през внимателни формата, удобни за носене през целия ден. ☆☆ Уникален дизайн.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Нашата мека шапчица-бини от полиестер с практичен дизайн с бутони (както е показано на снимките), това не само предотвратява попадането на растрепанных на косата на челото в очите, но и осигурява чистота и стройност.Нашите шапки с начесом с регулируем цветен модел и бутони, изработени от висококачествена тъкан материал на пипане такъв мек и удобен, имат добра еластичност и пропускливост на въздуха, също така можете да ги носите, за да поддържа прическата си през внимателни формата, удобни за носене през целия ден.Изпрати това!. Поясная шапчица с миризма във формата на цвете кашу, полиестер, удобна, приятна за кожата и дишаща материя. ☆☆ Широко приложение. ☆☆ Широко приложение. ☆☆ Потребители : Можете лесно регулиране на плътността на шапки с принтом в съответствие с вашите нужди в носенето. Меки шапки с флорални принтом и пуговицей Характеристики : 1.Те са миещи се и многократна употреба, и може да се използва няколко пъти.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване. Закопчалката на копчета.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Те могат да се мият със студена вода с мек сапун, за да избегнете избледняване. ☆☆ Високо качество.Интимен дизайн на шапки може да се адаптира към повечето форми на главата и на жените с прическа, лесно се облича и да стреля.

Характеристики

Item Name:
Material:
Polyester
Gender:
Unisex/both male and female
Pattern:
Cashew flower
Color:
Black, white, wine red
Suitable for season:
Four seasons
Product weight:
45g
Product perimeter:
55-58cm/21.65-22.83inch
Package:
5 pieces soft flower printed caps witn button
Features:
1.Cashew flower wrap waist cap,polyester material,comfortable,skin-friendly and breathable fabric.:
2.A variety of different printing styles make the hat look more unique, you can choose the appropriate color button cap according to your mood and dressing style.:
3.Our breathable polyester beanie cap is equipped with a practical button design, which keeps off the broken hair on your forehead from interfering with your vision, so that you can have a clean, neat and tidy appearance.:
4.Can relax your ears from the discomfort caused by the face covering and relieve the discomfort of wearing a face covering for a long time.:
New

Може и да ви хареса