.

.

New
Калъф Aoub за iPad Mini 6 2021 с държач за моливи, [Поддръжка за зареждане на моливи, 2-то поколение], Тънък калъф-поставка с мека задния капак от TPU за iPad Mini 6-то поколение 8,3 инч?

Калъф Aoub за iPad Mini 6 2021 с държач за моливи, [Поддръжка за зареждане на моливи, 2-то поколение], Тънък калъф-поставка

BGN 4.47

Продукти
На склад

【Съвместимост】 Калъф, специално разработен за i Pad mini 6-то поколение 8,3 инча 2021; Подходящ за модели i Pad : A2567, A2568, A2569. Забележка : Не е съвместима с някакъв уред, моля, проверете номера на модела на вашия i Pad, преди пускането на поръчката. 【Пълна защита】 е Изработен от здрава изкуствена кожа и висококачествен TPU, вътрешната част от TPU може да заключите вашия i Pad, вътрешната мека предна престилка от микрофибър предпазва поцарапанность таблет, максимална защита на вашия i Pad от падане и надраскване. 【Вграден държач за моливи】 Вграден държач Apple Молив поддържа зареждане на моливи, 2-ро поколение, удобно поставя и изважда молив, предпазва от загуба или повреда на дръжките по време на отсъствие.(Забележка : Apple Молив в комплекта не са включени). 【Конструкция трехстворчатой влакчета】 Корпус устойчив трехстворчатой влакчета ви позволява лесно да промените ъгъла на наклона в съответствие с вашите нужди, гледане и набор на текст. режим на въвеждане, под ъгъл от 30 ° служи като поставка за клавиатура, режим на запис на видео под ъгъл 60 ° може да служи като стойка за екрана. 【Автоматично awakening /Sleep 】 Поддръжка на функцията за автоматично сън/wake и отключване Touch ID.Снабден с магнитна лента в предната част на капака, който превежда автоматично на вашия i Pad в режим на заспиване или събужда при затваряне или отваряне, удължен живот на батериите и предпазва вашия i Pad.

Характеристики

New

Може и да ви хареса