.

.

New
1бр Детски Великденски Стъклени Етикети се Придържат към Детска Градина, Ясла, Самостоятелна Стая, Животни, Очарователен Интериор, Живи Подаръци, Стикер със Заек, С?

1бр Детски Великденски Стъклени Етикети се Придържат към Детска Градина, Ясла, Самостоятелна Стая, Животни, Очарователен

BGN 0.33

Продукти
На склад

Великденски подарък за ДЕЦАТА - отлично украса за врати, прозорци, стени и така нататък. СТИКЕР за детска спалня - Ви необходими няколко минути, за да се създаде идеална обстановка в спалнята си.Самозалепващи стикер на стената -моделиране на животни, очарователно и мультяшное, може да се използва като стикери за декорация на детската стая.ПРИКАЗНО ВЕЛКРО - екологично чисти, vi, ДЕТСКИ ЛИГАВИЦАТА на ПРОЗОРЦИ - зайците могат лесно да предадат усещането за Великден, изглежда, че тези зайчета носят балони, за да доставят Великден на вас и на вашите семейства.Пратката включва 1 x стикер Особености-Ярък, мек и пълноцветни, богати на дизайн, чудесното качество на изображението. - Размер : около 90x30x0,1 см/ 35,37x11,79x0,04 инча. - С великден атмосфера, подходящи за декорация на сцена великден партита. - Материал : PVC. - Направи си сам укрась всички видове сцени, прозорци, домашна спалнята и т.н., Моделиране на животни, очарователен и анимационни, могат да се използват и като стикери за декорация на детската стая. - Цвят : . - Екологично чист i. Описание на стоката, подарък за великден за децата е Изработен от PVC материал, дизайн, декорация с принтом заек с изискан детайл прави по-приятен и забавен.Самозалепващи стикер за стена, Подходящ е за хол, спалня, прозорци, стени и т.н. Приказно етикети Търсите стикери за стена за детска спалня?Този стикер ще бъде добър избор за вас.

Характеристики

New

Може и да ви хареса