.

.

New
Lilibeely, 3 бр., Дръжка за чекмедже на Гардероба, Химикалки с Винтове за Монтаж на корпусна и мека, Мебели, чекмеджета, Шкаф с Образец от бели Розови цветове Kalapapruek, Принт ?

Lilibeely, 3 бр., Дръжка за чекмедже на Гардероба, Химикалки с Винтове за Монтаж на корпусна и мека, Мебели, чекмеджета,

BGN 6.40

Продукти
На склад

Диаметърът на всяка дръжка - 3,5x2,8 см / 1,38x1,10 инча; Винт : 0,8x2,8 см / 0,31x1,1 инча. Нанесена уникална фигура.Материал : повърхност на КОРЕМА и пластмасова основа, добра украса за вашия дом или офис.Приложение : подходящ за чекмеджета, гардероб, шкафа, кухненски шкафове, серванта, гардеробна, библиотеката и т.н., ще даде на вашите мебели нови по-лъскав външен вид.МОНТАЖ : Лесен монтаж.Намерете позиция, в която искате да инсталирате такса, и да пробия дупка, след това проденьте винт с обратната страна на такси и здраво затегнете резба върху дръжката.Бъдете внимателни по време на работа.ВНИМАНИЕ : Моля, използвайте тези писалки с предмети, дебелината на които не надвишава 1,1 инча.Обков за шкаф с кръгли дръжки ★ Диаметърът на всяка дръжка - 3,5x2,8 см / 1,38x1,10 инча; Винт : 0,8x2,8 см /0,31x1,1 инча с уникален дизайн ★ МАТЕРИАЛ : повърхност от ABS-пластмаса и пластмасова основа, добра украса за вашия дом или офис. ★ Приложение : подходящ за чекмеджета, гардеробных, скринове, кухненски шкафове, серванта, гардеробна, библиотеката и т.н., ще даде на вашите мебели нови по-лъскав външен вид. ★ Монтаж : Лесен за инсталиране.Намерете позиция, в която искате да инсталирате панела, и да пробия дупка, след това проденьте винта от задната страна на панела и плътно прикрепете го към писалката.Бъдете внимателни по време на работа. ★ Внимание : Моля, използвайте тези писалки с предмети с дебелина не повече от 1,1 инча.Този продукт се предлага с винтове, които са стандарт в Китай и могат да не отговорят на нуждите на различните държави и семейства.

Характеристики

New

Може и да ви хареса